PERFECT
DETAILS
FOR A
GREAT DAY!

Αρχική > Οργάνωση Γάμου > Θέλετε την τέλεια οργάνωση του γάμου σας; Διαβάστε πρώτα αυτές τις συμβουλές…

Θέλετε την τέλεια οργάνωση του γάμου σας; Διαβάστε πρώτα αυτές τις συμβουλές…

Τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό αποτελούν μια δυσάρεστη μεν, αλλά αναγκαία συνθήκη. Ταυτόχρονα, σας δίνουν τον χρόνο ώστε να προετοιμαστείτε ακόμη καλύτερα για τον γάμο σας. Ακολουθούν 4 κρίσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε στην εντέλεια το ευτυχές γεγονός…

  1. ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Αγαπητές μέλλουσες νύφες, ξέρουμε ότι ο μοναδικός τρόπος για να γίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα φαντάζεστε είναι τα κάνετε όλα μόνες σας. Φυσικά, καταλαβαίνετε πόσο λάθος είναι αυτό, έτσι; Θα φτάσει η μεγάλη ημέρα και εσείς, αντί να απολαμβάνετε τις μοναδικές στιγμές, θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε για να τελειοποιήσετε κάθε λεπτομέρεια. Η λύση είναι απλή: Μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία!

Η επένδυση σε έναν wedding planner ή σε κάποιον coordinator που θα οργανώσει την ημέρα του γάμου, αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο και το χρήμα. Αρκεί, φυσικά, να είστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και να έχετε πειστεί ότι τόσο η προσωπικότητα όσο και η αισθητική του είναι συμβατή με τη δική σας.    

  1. ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ
    Για πολλά ζευγάρια, ο φωτογράφος είναι η Νο1 προτεραιότητα και όχι άδικα. Είναι ο άνθρωπος που με τα κλικ του θα περάσει στην αιωνιότητα την ευτυχέστερη ημέρα της ζωής σας, Προσοχή, όμως, εδώ υπάρχει μια παγίδα: Άλλο ο φωτογράφος και άλλο ο βιντεογράφος. Η τεχνική του βίντεο, μπορεί σε κάποιους να μοιάζει παρεμφερής με της φωτογραφίας, αλλά δεν είναι. Απαιτεί γνώσεις ηχοληψίας, γνώσεις μοντάζ και εξειδικευμένα τεχνολογικά εργαλεία. Υψηλού επιπέδου videographers υπάρχουν και στη χώρα μας και μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites τους και να δείτε τη δουλειά τους. Πιστέψτε μας, η επιλογή «έλα μωρέ τώρα, ο φωτογράφος θα τραβήξει και βίντεο», συνήθως, δεν φέρνει καλά αποτελέσματα.

 

  1. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΕ ΟΛΑ, ΟΜΩΣ!
    Δεν είναι μόνο το νυφικό σας που χρειάζεται πρόβα. Όλα πρέπει να δοκιμαστούν πριν, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα μετά. Τα λουλούδια; Ναι, ζητήστε dummies από τον ανθοπώλη σας για να δείτε πώς «κάθονται» στον χώρο. Τα κηροπήγια, τα μαχαιροπήρουνα, τα πιάτα; Το ίδιο. Ζητήστε από το εστιατόριο ή το catering δείγματα από όλες τις γεύσεις που θα σερβίρετε στη δεξίωση. Εννοείται ότι θα πράξετε παρομοίως και με τη γαμήλια τούρτα. Καλύτερα να ταλαιπωρηθείτε (και να ταλαιπωρήσετε) λιγάκι πριν τη μεγάλη ημέρα, παρά κατά τη διάρκειά της!

 

  1. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ
    Εάν είστε το αντίθετο από αυτό που περιγράφουμε στη Συμβουλή 1, καλό θα είναι να μην αφεθείτε 100% στα χέρια του επαγγελματία. ΟΚ, είναι ανακουφιστικό να ξέρετε ότι κάποιος επαγγελματίας έχει αναλάβει τα ηνία της διοργάνωσης του γάμου, αλλά πολλές φορές και οι επαγγελματίες κάνουν λάθη. Ναι, μάλιστα, ακόμη και αυτοί που ζητούν υψηλές αμοιβές και έχουν άριστα reviews. Εάν κάτι δεν σας πηγαίνει καλά, εάν οι λογικές απορίες σας δεν βρίσκουν απάντηση, εάν εντοπίσατε ένα λάθος και αυτό δεν διορθώνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα, τολμήστε να αλλάξετε τον άνθρωπο ή την εταιρεία που προσλάβατε για να σας βοηθήσει. Ο γάμος σας δεν επιδέχεται ημίμετρα και παραχωρήσεις!

 

Ενημερωτικά Δελτία

* απαραίτητο

Παρακαλώ επιλέξτε με ποιους τρόπους θα θέλατε να ενημερώνεστε από το My Wedding Mag:

Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα επικοινωνίας Mailchimp. Με την εγγραφή σας, τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Mailchimp.