Perfect Bridal Manicure by Essie

Ένα από τα μεγάλα ατού της essie είναι οι πολλές, ιδιαίτερες αποχρώσεις της. Ακόμα και στην περίπτωση του νυφικού μανικιούρ, οι επιλογές είναι απίστευτα πολλές. Εκτός από τα τρυφερά και ευαίσθητα παστέλ, μπορείς να επιλέξεις δυναμικά κόκκινα, ανατρεπτικά metal και κλασικά λευκά. Πριν καταλήξεις, κάνε όσους πειραματισμούς θέλεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Στέλλα Πανταζοπούλου

STILL LIFE ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

 

Classic is fantastic

Το ροζ, το χρώμα της βανίλιας, της ζάχαρης και του κουφέτου. Της αγάπης, της απλότητας, του σύννεφου και του ονείρου. Οι κλασικές επιλογές στο μανικιούρ δε θα σε προδώσουν ποτέ. Θα αναδείξουν τη διάθεσή σου να ξεκινήσεις απαλά και με χάρη τη νέα ζωή σου.
Θα εκφράσουν τον ρομαντισμό σου και την ασφάλεια που νιώθεις στην επιλογή σου.

LIMO-SCENE

LOVING HUE TREAT LOVE & COLOR

FIJI

INSIDE SCOOP

GO GINZA

Smile, Sparkle & Shine

Λευκός χρυσός, ασημένιο φεγγάρι, glitter και λευκό. Οι κλασικές επιλογές όταν συνδυαστούν με ένα twist λάμψης και επανάστασης, δίνουν ένα εκτυφλωτικό αποτέλεσμα, που θα λατρέψεις. Αν, μάλιστα, ακολουθήσεις τον ίδιο κανόνα στο μακιγιάζ, θα πετύχεις μια εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

PEARLY WHITE

STEEL THE LEAD TREAT LOVE & COLOR

FASHION FACE OFF

SIP SIP HOORAY

Something Blue

Το γαλάζιο κρύβει μέσα του την ελευθερία που σου δίνει ο ανοιχτός ορίζοντας αλλά και κάθε νέα αρχή που κάνεις. Αν το διαλέξεις για αυτή τη
μέρα, θα βρεις ένα τρόπο να εκφράσεις την τρυφερότητα αλλά και την πίστη σου στην επιλογή σου. Και, φυσικά, θα διαφοροποιηθείς από το μέσο όρο. Είναι ωραίο να ξεχωρίζεις.

LAPIZ OF LUXURY

SALTWATER HAPPY

BALLET SLIPPERS

BLANC

Love till death

Θεωρείται από κάποιους μια risky επιλογή για τις νύφες αλλά εμείς δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτή την άποψη. Τα κόκκινα είναι sexy, ζωντανά
και παλλόμενα. Κάνουν έντονο contrast με το λευκό των νυφικών και αποκαλύπτουν έναν χαρακτήρα που ξέρει τι θέλει και βρίσκει πάντα τρόπο για να το αποκτήσει.

FOREVER YUMMY

MAKI ME HAPPY

GALA-VANTING

PAINT THE GOWN RED

Gold Dreamzone

Είναι η μεγάλη μέρα της ζωής σου και σίγουρα δεν θέλεις να κάνεις κανέναν συμβιβασμό στην εμφάνισή σου. Οι
χρυσές αποχρώσεις είναι κομψές, έχουν προσωπικότητα και προσφέρουν γενναίες δόσεις λάμψης. Αν αποφασίσεις
ένα χρυσό μανικιούρ, συνδύασέ το με αντίστοιχα χρυσά, λεπτά κοσμήματα.

GLOW THE DISTANCE TREAT LOVE & COLOR

DARING DAMSEL

MANI THANKS

BUY ME A CAMEO

KEEN ON SHEEN TREAT LOVE & COLOR

Strength and Bravery

Όμορφο μανικιούρ είναι αυτό που έχει γερή βάση και φυσική λάμψη. Τα προϊόντα φροντίδας νυχιών της essie εξασφαλίζουν την ενυδάτωση και προστασία τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σε ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα.
Επίσης, τα top coat δεν θα σε αφήσουν να χάσεις χρόνο και θα προσφέρουν εντυπωσιακή διάρκεια, λάμψη και αντοχή στο μανικιούρ σου. Δεν είναι μια απλή μέρα. Οφείλεις να έχεις προβλέψει τα πάντα.

ALL-IN-ONE, BASE & TOP COAT

GOOD TO GO, TOP COAT, FAST DRY

SPEED-SETTER, TOP COAT, ULTRA FAST DRY & SHINE

APRICOT CUTICLE OIL

 

ΤΟP COAT GEL COUTURE
To manicure σου δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το Top Coat Gel Couture, το άκρως απαραίτητο Step 2 στο gel couture manicure! Mε ενισχυμένη σύνθεση και τεχνολογία proplatinum για πολυτελή διάρκεια έως και 12 ημέρες. Προστατεύει από το ξεφλούδισμα και προσφέρει άμεσα αψεγάδιαστο τελείωμα και καθρεφτίζουσα λάμψη, που διαρκεί όπως το gel.