PERFECT
DETAILS
FOR A
GREAT DAY!

Η αγάπη κερδίζει και τον κορονοϊό!

Μπορεί να άλλαξαν ριζικά τα γαμήλια πλάνα τους, αλλά αυτά τα 5 αξιαγάπητα ζευγάρια κατάφεραν να παντρευτούν αφήνοντας τον COVID-19 έξω από την guest list!   

Στην Αριζόνα με βιντεοκλήση

Η Roxy και ο Alec Porter είχαν προγραμματίσει έναν τρελό γάμο για τις 26 Μαρτίου. Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, live μπάντα, ακόμη και ροντέο (!) ήταν στα σχέδια του wedding planner τους. Τελικά, η τελετή έγινε στο πατρικό του Alec με κουμπάρο τον πατέρα του και μοναδική καλεσμένη τη φωτογράφο. Η τελετή προβλήθηκε μέσω Facebook Live και δεν έλειψαν τα δάκρυα χαράς έστω και εξ αποστάσεως. «Ο COVID-19 μας έκανε να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να είναι αυτή η ημέρα η καλύτερη της ζωής μας», δήλωσε η Roxy μετά το τέλος της τελετής.

Μόνοι στην παραλία

Στην περίπτωση αυτή, ο ρομαντισμός χτύπησε κόκκινο. Η Claire και ο Carl Meese αποφάσισαν, λόγω κορονοϊού, να παντρευτούν μόνοι στην παραλία της California όπου είχαν γνωριστεί πριν από πέντε χρόνια. Μοναδικός μάρτυρας στον γάμο ήταν η φωτογράφος Anna Elizabeth, η οποία –όπως δήλωσε στη σελίδα της στο Instagram- εμφανίστηκε στην παραλία με μάσκα, γάντια και ειδικά μαντηλάκια απολύμανσης για τα σύνεργα φωτογράφησης.

Οι απόλυτα συνειδητοποιημένοι

Η Jordan Landsiedel και ο Tyler Epping αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να αναβληθεί ο γάμος τους, δηλώνοντας εξ αρχής ότι αυτό που μετράει είναι η αγάπη, η οποία επιβιώνει υπό όλες τις συνθήκες. Ακύρωσαν όλες τις ετοιμασίες (χάνοντας, μάλιστα, γενναίες προκαταβολές) και παντρεύτηκαν αρχές Απρίλη με μοναδικούς μάρτυρες έναν δημοτικό σύμβουλο της Μινεάπολις και τον φωτογράφο. Υποσχέθηκαν μέσω social media ότι όταν περάσει όλο αυτό που ζούμε θα κάνουν ένα τρικούβερτο γλέντι στη φάρμα τους. Με το καλό, παιδιά!

Οι hi-tech Βερολινέζοι

Ο Robert και η Annika Klätte δεν το πολυσκέφτηκαν. Είπαν το «ναι» σε έναν γάμο που αντί για καλεσμένους διέθετε υψηλής τεχνολογίας κάμερες και έναν server που μετέδιδε την τελετή μέσω δεκάδων βιντεοκλήσεων στην πλατφόρμα Zoom. Ως προγραμματιστής, ο Robert γνώριζε τι πρέπει να κάνει ώστε η πιο σπουδαία ημέρα της ζωής του να φτάσει με ασφάλεια στα μάτια όλων των αγαπημένων τους. Η Annika παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να είναι έστω οι γονείς της παρόντες, αλλά τα δάκρυα χαράς της μητέρας της μέσω βιντεοκλήσης ήταν το ίδιο, ίσως και περισσότερο, συγκινητικά. 

Οι Νεοϋορκέζοι

H Paula Fastuca και ο Ken Caccavale έδωσαν όρκους παντοτινής αγάπης στην ταράτσα του σπιτιού τους στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Αν και η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είχε εφαρμοστεί στις 14 Μαρτίου που τελέστηκε ο γάμος, οι νεόνυμφοι αποφάσισαν να προστατέψουν τους φίλους και συγγενείς, συρρικνώνοντας την λίστα των καλεσμένων από τα 185 άτομα στα 5! Φυσικά, ακύρωσαν τη δεξίωση σε ξενοδοχείο της περιοχής και το μόνο που κράτησαν από τις διάρκειας έξι μηνών προετοιμασίες ήταν τα λουλούδια που πλημμύρισαν το διαμέρισμά τους. Τις ευχές μας!