PERFECT
DETAILS
FOR A
GREAT DAY!

Αρχική > Lifestyle > STARS: Τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο για γάμο

STARS: Τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο για γάμο

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Το να βρεις τον άνθρωπό σου και να μείνετε μαζί για όσο το δυνατόν περισσότερο για κάποιους είναι τύχη, για άλλους σωστή επιλογή. Ό,τι κι αν ισχύει, τελικά η αλήθεια είναι πως ο καθένας μας αναζητά συγκεκριμένα πράγματα από εκείνον/η που έχει δίπλα του και που τελικά επιλέγει να παντρευτεί. Ποιο ζώδιο πρέπει να παντρευτείς; Με ποιο ταιριάζεις πιο πολύ στον ερωτικό/συντροφικό τομέα; Ποιο να πάρεις με δόξα και τιμή;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι Κριός, τότε από αστρολογικής σκοπιάς σου ταιριάζει ένα Λιοντάρι. Θα κάνετε όμορφο ταίριασμα στη δημιουργία οικογένειας. Αν ανήκεις σ’ εκείνη την κατηγορία των Κριών που του αρέσει η περιπέτεια, κάνε σπίτι με Τοξότη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Συντροφικό Ταυράκι εσύ είσαι πλασμένη/ος για Καρκίνο σπιτόγατο. Εκτός αν μας ξέφυγες και είσαι εργασιομανής, οπότε ρίξε τα δίχτυα σου προς τον Αιγόκερω, αν θες αυτός ο γάμος να κρατήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στους Δίδυμους αρέσει η διασκέδαση, θέλουν να περνάνε καλά κι έχουν το κακό ότι βαριούνται εύκολα. Οπότε μπλέκεις με Τοξότη και βρίσκεις το δάσκαλό σου. Τώρα αν στο μυαλό σου το μυστικό ενός γάμου είναι το καλό σεξ, τα μπλέκεις με Υδροχόο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι περίεργος άνθρωπος, κυκλοθυμικός, αξιολάτρευτος δε λέω, αλλά το βγάζεις το λάδι του άλλου. Οπότε έχεις ανάγκη έναν ισορροπιστή Ζυγό για να πορευτείς στη ζωή, όσο σε αντέξει. Αν θες να τρελαθείς κι εσύ και δεν μπορείς με τίποτα την ηρεμία, αντάλλαξε στέφανα με έναν Αιγόκερω. Κι όποιος αντέξει.

 

ΛΕΩΝ

Βίον ανθόσπαρτο θα ζήσεις με Δίδυμο, αν είσαι της φιλοσοφίας ότι η ζωή είναι πλάκα και δεν την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Εναλλακτικά, πες το «ναι» σε Κριό, με τον οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά μαζί, αρκεί να το θελήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, είναι γνωστό αυτό. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις καεί στο παρελθόν, παντρέψου έναν Ταύρο για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο. Αν θεωρείς πως η οικογένεια είναι σαν επιχείρηση, και άρα θέλει κανόνες και άλλα τέτοια ορθολογιστικά, πάρε έναν Αιγόκερω και θα με θυμηθείς.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλώς τον σύντροφο Ζυγό. Εσύ θες μόνο να δίνεις και να παίρνεις ναι, όλοι αυτό θέλουν θα μου πεις, αλλά ο Ζυγός ζει για αυτό το αλισβερίσι. Η δική σου περίπτωση είναι υπεράνω ζωδίων. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο πολύ δοτικό, που να αντέχει το γεγονός ότι θέλεις να ζήσεις μία ζωή μαζί του- στην απόλυτη κυριολεξία-.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κτητικό ζώδιο και κάπως μυστικοπαθή σε λες. Πολλή γοητεία και μεγάλη εμπειρία πάντα κουβαλάς, αλλά αν θες να κάνεις κάτι στα σοβαρά με κάποιον, παντρέψου Παρθένο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αδερφή ψυχή σου θα μπορούσε να είναι ένας Υδροχόος. Το πρόβλημα που θα προκύψει μαζί του είναι ότι τα υπεραναλύει όλα κι εσύ δεν θες, το κάνεις πολύ καλά και μόνος/η σου. Οπότε ρίξε το βλέμμα σου σ’ ένα Ζυγό, που θα σε καταλάβει. Άλλωστε μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλούς απογόνους με έναν Σκορπιό. Άκου με, είναι δυνατοί οι Σκορπιοί, αντέχουν, αν θέλουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αχ, έχεις κι εσύ αυτά τα μόνιμα υπαρξιακά σου. Πού πας, από πού έρχεσαι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Μην το πολυψάχνεις. Βρες έναν ακόμα Υδροχόο κι ανεβείτε στο βουνό να το φιλοσοφήσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ναι, εσείς οι ονειροπόλοι, οι λίγο εγωκεντρικοί, που πιστεύετε ότι ήρθατε στη γη γιατί χάσατε το δρόμο και που χάρη μας κάνετε και μας συναναστρέφεστε. Θα ταιριάξετε μ’ έναν Υδροχόο που επίσης αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται ή μ’ ένα Ψάρι, να κολυμπάτε παρέα, σε αυτή την βαθιά και δύσκολη θάλασσα που λέγεται ζωή.

Ενημερωτικά Δελτία

* απαραίτητο

Παρακαλώ επιλέξτε με ποιους τρόπους θα θέλατε να ενημερώνεστε από το My Wedding Mag:

Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα επικοινωνίας Mailchimp. Με την εγγραφή σας, τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Mailchimp.